Algemene muzikale vorming

Op maandagmiddag worden er AMV-lessen gegeven op basisschool 't Panorama (Mesdaglaan 70, Arnhem) van 15.15u tot 16.00u. Deze lessen zijn bedoeld om kinderen vanaf 6 jaar de basisbeginselen van de muziek bij te brengen. Gedurende de lessen leren ze spelenderwijs op de blokfluit over het lezen van noten, het houden van ritme en het maken (en behouden!) van een mooie toon. Met deze lessen wordt een mooie basis gelegd om later op een ander instrument verder te kunnen gaan.

Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten van Ritmiek Muziek. De kosten voor 20 AMV-lessen bedragen €180,-. Daarbij dient het lesmateriaal (incl. blokfluit) à €32,- aangeschaft te worden. 

Op 2 september start onze eerstvolgende groep AMV-ers. Er kunnen reeds kinderen aangemeld worden voor een volgende groep, wanneer deze start zal later bepaald worden. Voor meer informatie en de aanmelding van uw kind kunt u contact opnemen met Natasja Kapitein via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51065803.