Algemene muzikale vorming

Wil je kind starten met muziek? Op maandagmiddag verzorgen we lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV). In deze lessen maken kinderen van 7 t/m 11 jaar kennis met de basisbeginselen van muziek en verschillende instrumenten. Ze leren spelenderwijs op de blokfluit over het lezen van noten, het houden van ritme en het maken (en behouden!) van een mooie toon. Met deze lessen wordt een mooie basis gelegd om later op een ander instrument verder te kunnen gaan.

Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. De kosten voor 20 AMV-lessen bedragen €180,-. Daarbij dient het lesmateriaal (incl. blokfluit) à €32,- aangeschaft te worden. 

Maandag 27 september 2021 is onze AMV groep gestart. De lessen zijn van 15.15 uur – 16.00 uur en vinden plaats op Basisschool ’t Panorama (Mesdaglaan 70, Arnhem). 

Voor meer informatie en aanmelding van je kind kun je contact opnemen met Natasja Kapitein via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51065803.