Muziekles voor Fanfare

 

Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen - Arnhem is een fanfareorkest. We leiden onze leerlingen dan ook op op de instrumenten die terugkomen in ons orkest. Momenteel is het mogelijk om les te krijgen op bugel, trompet/cornet, hoorn, saxofoon, bariton, trombone en slagwerk. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen starten met wekelijkse lessen van een half uur. 

Met de muzieklessen worden onze leerlingen gericht opgeleid voor de examens van het KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie). Gemiddeld gaan onze leerlingen naar twee of drie jaar op voor hun A-examen. Echter spelen ze al vanaf een half jaar les mee in het jeugdorkest. Vanaf het B-examen nemen ze plaats in ons fanfareorkest. Tussen het A- en B-diploma is het mogelijk om 'stage' te lopen in het fanfareorkest. 

Onze lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. Hierbij neemt Andy Kievits de lessen op groot- en kleinkoper voor zijn rekening, worden lessen op hoorn gegeven door Jasper Arts en Kirsten Jeurissen, geeft Mark Lenselink les op saxofoon en verzorgt Geert Jan Dijkerman de lessen op slagwerk. 

De lessen duren een half uur en worden wekelijks gegeven. De kosten voor contributie en de wekelijkse lessen komen samen neer op €39,50 per maand voor leerlingen tot 16 jaar. Vanaf 16 jaar bedragen de contributie en wekelijkse samen €49,50 per maand. Vanaf 16 jaar is het ook mogelijk om eens in de twee weken les te volgen, hetgeen neerkomt op een totaal van €32,25 per maand. 

De leerlingen krijgen een instrument van ons in bruikleen. Aanschaf van lesmateriaal is voor eigen rekening.

 Voor meer informatie en de aanmelding van uw kind kunt u contact opnemen met Natasja Kapitein via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51065803.