Muzieklessen

Muzieklessen
De muzieklessen voor de leerlingen van Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen worden verzorgd door gediplomeerde docenten van Ritmiek Muziek. Onze jongste leerlingen starten met groepslessen, waarin op een speelse manier de basisprincipes van de muziek bijgebracht worden. Je krijgt dan les op een klein koperinstrument dat terugkomt in de fanfare, zoals bijvoorbeeld een bugel of trompet. Deze groepsles wordt wekelijks gegeven op maandagavond door Mark Harms en duurt een half uur.

Als gevorderde leerling krijg je individueel muziekles. De lessen voor klein koper worden verzorgd door Mark Harms, muzieklessen op trombone en bariton worden gegeven door Cor Lam. Deze lessen duren eveneens een half uur.

Instrument en kosten
Je krijgt een muziekinstrument van ons in bruikleen. De kosten voor de contributie en de wekelijkse muzieklessen bedragen maandelijks €25,- voor leerlingen tot 16 jaar en €30,- voor leerlingen vanaf 16 jaar. Daarnaast moet je eenmalig lesmateriaal (lesboek met CD) aanschaffen voor  €29,95.

Enthousiast? Neem contact met ons op!
Je kunt het contactformulier rechts van deze webpagina invullen of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan contact met je op om een kijkje te komen nemen of een proefles te volgen.