Ons concert zien en horen?

Op 27 november konden wij ons concert niet met publiek uitvoeren. Daarom hebben wij het opgenomen in ons verenigingsgebouw. De resultaten, al zeggen we het zelf, mogen er wezen. Wilt u ons concert zien en horen? Volg ons dan op facebook via volgende link: Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen - Arnhem | Facebook

Graag tot ziens op een van onze komende concerten!

  • 3 april in de concertzaal te Oosterbeek
  • 14 mei in het stadscentrum van Arnhem 

Voor ons orkest zoeken wij muzikanten die het leuk vinden om samen muziek te maken. Speel jij een van de volgende instrumenten op minimaal B niveau neem dan contact met ons op. Wij zoeken:

  • Sopraan Saxofonist(e)
  • Bugelisten
  • Trompetisten
  • Es Bas speler

Heb je interesse? Wij repeteren op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Lariks, Kemperbergerweg 815, Schaarsbergen - Arnhem. Voor meer informatie mail of bel ons. Klik hier voor onze contact informatie.

 

Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen - Arnhem heeft ten behoeve van de ontwikkeling van haar jeugdorkest van de Vriendenloterij een sponsorbijdrage ontvangen van 10.000 euro. Eerder dit jaar hebben we een sponsorbijdrage van de Rabobank ontvangen vanuit hun stimulatiefonds van 3000 euro. Met deze en de bijdrage van de vriendenloterij heeft JES! Arnhem een superstart. 

Deze bijdragen worden besteed aan de organisatie van optredens, nieuwe instrumenten, bladmuziek, dirigent kosten en diverse activiteiten. Ons jeugdorkest JES! Arnhem heeft in middels 13 leerlingen en haar eerste optredens achter de rug. 

Mocht uw kind een (koper)instrument bespelen kom dan eens langs! Samen spelen is zoveel leuker!

Eendracht is deze week "club van de week"! JES!

Wat een fantastische week hebben we achter de rug! Maandag startten onze nieuwe AMV-ers en gisteren gaven we eindelijk weer een mooi (coronaproof) familieconcert op een prachtige locatie in Schaarsbergen. Tijdens dit familieconcert presenteerden de orkesten van onze vereniging zich. Ons jeugdorkest maakte haar naam en logo feestelijk bekend: JES! Arnhem: Jeugdorkest Eendracht Schaarsbergen! Arnhem.

Vorig jaar opgestart is JES! Arnhem inmiddels met 13 leerlingen en ze groeit door. Met dirigent Jasper Arts liet JES! Arnhem diverse mooie stukken horen en dat maakte niet alleen bij onze concertbezoekers maar ook bij de Vriendenloterij indruk. De Vriendenloterij heeft onze vereniging om JES! Arnhem geselecteerd als club van de week met daarbij een geweldige eenmalige sponsorbijdrage van 10.000 euro. Dit komt geheel ten goede aan de ontwikkeling van JES! Arnhem zodat we instrumenten, muziekstukken en diverse activiteiten uit kunnen voeren en JES! Arnhem steeds verder kan ontwikkelen.

JES! Arnhem en Eendracht geven, mits dit kan, aan het begin van 2021 weer een concert voor al haar vrienden, donateurs, sponsors en andere muziekliefhebbers. Houdt u onze social media pagina’s en/of website in de gaten?