Binnenkort: AMV-lessen!

Start AMV lessen na de herfstvakantie

AMV staat voor Algemene Muzikale Vorming. Deze lessen worden gegeven door Muziekschool Ritmiek Muziek uit Doorwerth op de woensdagmiddag vanaf 16.30 uur in de Pieter Brueghelschool. De AMV is bedoelt voor basisschool leerlingen vanaf groep 4.

De leerstof wordt op een aantrekkelijke manier aangeboden om de muzikaliteit, creativiteit en het enthousiasme voor muziek te stimuleren. Het is een leerzame, veelzijdige en levendige cursus. Tijdens de lessen leren de kinderen noten lezen aan de hand van de blokfluit.

De cursus wordt aangeboden in een reeks van 15 lessen. Er wordt na de herfstvakantie gestart. De kosten bedragen € 125,00 voor 15 lessen van 40 minuten. Dit is inclusief het lesmateriaal, maar exclusief de aanschaf van een blokfluit. De grootte van de groep bedraagt tussen de 6 en 10 kinderen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen-Arnhem, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.