Sponsoren

Onze activiteiten- en concertsponsoren steunen ons op diverse vlakken bij de uitvoering van onze acties en concerten. We hebben als doel om onze concerten aantrekkelijk te maken voor een divers publiek. Pop, film, musical en/of klassiek, het is een diversiteit aan muzieksmaken die voorbijkomt in onze concerten. Vaak werken we samen met lokale, gevestigde en/of opkomende artiesten en/of koren. Onder leiding van onze bevlogen dirigent Jos Jansen kunnen we van ieder concert een waar luisterfeest (en speelfeest!) maken. Ieder concert is er dan ook een om naar uit te kijken!

Daarnaast werken we als vereniging eraan om zoveel mogelijk jeugd van het scherm weg en aan het muziek maken te krijgen. Daarvoor werken we samen met basisscholen in Arnhem Noord, met professionele muziekleraren en muziekschool Ritmiek uit Arnhem. Deze samenwerking werpt zijn vruchten af, maar kost ook de nodige investeringen in instrumentarium, lessen en een jeugd/opleidingsorkest. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn we afhankelijk van onze activiteiten- en concertsponsoren: 

RB logo rgbDIRKZW LOGO FC vergroot logo elfer dark logo equus totaaltuin Traxion logo RGB pay off. vergrootjpg437001 Logo KW PMSWarnsborn 

 
 
 
 
 
 
 
 
Haardhouthandel van Loenen
 
 
 
Shell station Hegeman
 
 
 
 
 
 
Klussenbedrijf Gankema Oosterbeek
 
 
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Heeft u interesse om ons te ondersteunen? Laat het ons weten, dan informeren wij u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Uw bijdrage komt goed terecht!