Uw online aankoop is meer waard!

U kunt Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen ook steunen met al uw online aankopen! Via de website van SponsorKliks zijn voor u vele webwinkels te bereiken zoals Bol.com, Wehkamp, Bart Smit, Media Markt, Zalando, Blokker, Intertoys en Booking.com, maar ook sites voor het bestellen van eten zoals Thuisbezorgd.nl of het reserveren voor een restaurant op Dinnersite.nl.

Aankopen die gedaan worden via deze webwinkels leveren sponsoring op voor onze vereniging. Hoe werkt dit?
Op de website van SponsorKliks kunt u zoeken naar "Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen". Na de vereniging geselecteerd te hebben, verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert de vereniging een commissie op terwijl u via deze weg dezelfde prijs betaalt als rechtstreeks via de website van het betreffende bedrijf, het kost u dus niets extra. Via deze link is SponsorKliks te bereiken:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6352
Hier is Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen al voor u ingevuld en kunt u meteen beginnen met shoppen.

Tevens hebben wij op onze Facebookpagina (www.facebook.com/eendrachtschaarsbergen.nl) een knop 'Shoppen' toegevoegd waarmee u de website van SponsorKliks kunt bereiken. Ook dan is Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen al voor u ingevuld. 
Er wordt momenteel ook gewerkt aan een overzicht van de commissies via SponsorKliks hier op onze website, dit verschijnt binnenkort.

Kortom, kijk voordat u een online aankoop doet of u de webwinkel ook via SponsorKliks kunt bereiken om ons te steunen!