U kunt Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen ook steunen met al uw online aankopen! Via de website van SponsorKliks zijn voor u vele webwinkels te bereiken zoals Bol.com, Wehkamp, Bart Smit, Media Markt, Zalando, Blokker, Intertoys en Booking.com, maar ook sites voor het bestellen van eten zoals Thuisbezorgd.nl of het reserveren voor een restaurant op Dinnersite.nl.

Aankopen die gedaan worden via deze webwinkels leveren sponsoring op voor onze vereniging. Hoe werkt dit?
Op de website van SponsorKliks kunt u zoeken naar "Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen". Na de vereniging geselecteerd te hebben, verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert de vereniging een commissie op terwijl u via deze weg dezelfde prijs betaalt als rechtstreeks via de website van het betreffende bedrijf, het kost u dus niets extra. Via deze link is SponsorKliks te bereiken:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6352
Hier is Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen al voor u ingevuld en kunt u meteen beginnen met shoppen.

Tevens hebben wij op onze Facebookpagina (www.facebook.com/eendrachtschaarsbergen.nl) een knop 'Shoppen' toegevoegd waarmee u de website van SponsorKliks kunt bereiken. Ook dan is Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen al voor u ingevuld. 
Er wordt momenteel ook gewerkt aan een overzicht van de commissies via SponsorKliks hier op onze website, dit verschijnt binnenkort.

Kortom, kijk voordat u een online aankoop doet of u de webwinkel ook via SponsorKliks kunt bereiken om ons te steunen!

Iedere tweede zaterdag van de maand haalt een negental vrijwilligers van de vereniging oud papier op in Schaarsbergen en de Hoogkamp (Arnhem-Noord). Dit zijn de ophaaldata van 2019:
13 januari
10 februari
10 maart
14 april
12 mei
9 juni
14 juli
11 augustus
8 september
13 oktober
10 november
8 december

 

Een vereniging zoals Eendracht kan niet voorbestaan zonder haar vrijwilligers die, in welke vorm dan ook, een steentje bijdragen. Hierin zijn onze donateurs en sponsoren een zeer belangrijke factor. Met hun jaarlijkse bijdrage kan bijvoorbeeld het verenigingsgebouw onderhouden worden waar wij iedere donderdagavond repeteren. Daarnaast wordt er vanuit de vereniging zelf veel ondernomen een extra bijdrage te ontvangen; de oudpapieracties, de inzameling van kleding, de Vriendenloterij en SponsorKliks maken hier deel van uit.

Met deze tal van mogelijkheden kunt ook u Eendracht steunen, zodat wij kunnen blijven repeteren en concerten gratis toegankelijk kunnen houden voor alle geïnteresseerden.

Onze activiteiten- en concertsponsoren steunen ons op diverse vlakken bij de uitvoering van onze acties en concerten. We hebben als doel om onze concerten aantrekkelijk te maken voor een divers publiek. Pop, film, musical en/of klassiek, het is een diversiteit aan muzieksmaken die voorbijkomt in onze concerten. Vaak werken we samen met lokale, gevestigde en/of opkomende artiesten en/of koren. Onder leiding van onze bevlogen dirigent Jos Jansen kunnen we van ieder concert een waar luisterfeest (en speelfeest!) maken. Ieder concert is er dan ook een om naar uit te kijken!

Daarnaast werken we als vereniging eraan om zoveel mogelijk jeugd van het scherm weg en aan het muziek maken te krijgen. Daarvoor werken we samen met basisscholen in Arnhem Noord, met professionele muziekleraren en muziekschool Ritmiek uit Arnhem. Deze samenwerking werpt zijn vruchten af, maar kost ook de nodige investeringen in instrumentarium, lessen en een jeugd/opleidingsorkest. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn we afhankelijk van onze activiteiten- en concertsponsoren: 

RB logo rgbDIRKZW LOGO FC vergroot logo elfer dark logo equus totaaltuin Traxion logo RGB pay off. vergrootjpg437001 Logo KW PMSWarnsborn 

 
 
 
 
 
 
 
 
Haardhouthandel van Loenen
 
 
 
Shell station Hegeman
 
 
 
 
 
 
Klussenbedrijf Gankema Oosterbeek
 
 
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Heeft u interesse om ons te ondersteunen? Laat het ons weten, dan informeren wij u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Uw bijdrage komt goed terecht!
 

 

Sinds kort staat er naast ons verenigingsgebouw De Lariks een kledingcontainer waarin u herdraagbare kleding en schoenen kunt deponeren. De aangeboden kleding en schoenen worden ingezameld door een gecertificeerde inzamelaar die zorgt voor een ‘nuttig tweede leven’ van uw kleding. De opbrengst van alle kleding en schoenen uit de container naast De Lariks komt volledig ten goede aan onze vereniging. U maakt dus niet alleen een ander blij met uw kleding, maar u maakt ook ons blij met een beetje extra steun.
Kleding kunt u droog en schoon aanleveren in een gesloten plastic zak en schoenen kunnen droog en schoon per paar, stevig aan elkaar gebonden, aangeboden worden. De kledingcontainer blijft het hele jaar rond beschikbaar en wordt zo vaak als nodig geleegd. Nog even op een rijtje wat er wel en niet in mag:

Wel:
Alle draagbare kleding en schoenen; T-shirts, overhemden, broeken, truien, jurken, rokken, blouses, jassen, jacks, sportkleding, hoeden, petten, mutsen, shawls, schoenen, laarzen, gympen, sandalen, riemen enz.

Niet:
Gescheurde of anderszins kapotte kleding, natte of vervuilde kleding of kapotte schoenen en laarzen. Alle soorten afval.

Meer artikelen...