U kunt Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen ook steunen met al uw online aankopen! Via de website van SponsorKliks zijn voor u vele webwinkels te bereiken zoals Bol.com, Wehkamp, Bart Smit, Media Markt, Zalando, Blokker, Intertoys en Booking.com, maar ook sites voor het bestellen van eten zoals Thuisbezorgd.nl of het reserveren voor een restaurant op Dinnersite.nl.

Aankopen die gedaan worden via deze webwinkels leveren sponsoring op voor onze vereniging. Hoe werkt dit?
Op de website van SponsorKliks kunt u zoeken naar "Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen". Na de vereniging geselecteerd te hebben, verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert de vereniging een commissie op terwijl u via deze weg dezelfde prijs betaalt als rechtstreeks via de website van het betreffende bedrijf, het kost u dus niets extra. Via deze link is SponsorKliks te bereiken:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6352
Hier is Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen al voor u ingevuld en kunt u meteen beginnen met shoppen.

Tevens hebben wij op onze Facebookpagina (www.facebook.com/eendrachtschaarsbergen.nl) een knop 'Shoppen' toegevoegd waarmee u de website van SponsorKliks kunt bereiken. Ook dan is Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen al voor u ingevuld. 
Er wordt momenteel ook gewerkt aan een overzicht van de commissies via SponsorKliks hier op onze website, dit verschijnt binnenkort.

Kortom, kijk voordat u een online aankoop doet of u de webwinkel ook via SponsorKliks kunt bereiken om ons te steunen!

Sinds kort staat er naast ons verenigingsgebouw De Lariks een kledingcontainer waarin u herdraagbare kleding en schoenen kunt deponeren. De aangeboden kleding en schoenen worden ingezameld door een gecertificeerde inzamelaar die zorgt voor een ‘nuttig tweede leven’ van uw kleding. De opbrengst van alle kleding en schoenen uit de container naast De Lariks komt volledig ten goede aan onze vereniging. U maakt dus niet alleen een ander blij met uw kleding, maar u maakt ook ons blij met een beetje extra steun.
Kleding kunt u droog en schoon aanleveren in een gesloten plastic zak en schoenen kunnen droog en schoon per paar, stevig aan elkaar gebonden, aangeboden worden. De kledingcontainer blijft het hele jaar rond beschikbaar en wordt zo vaak als nodig geleegd. Nog even op een rijtje wat er wel en niet in mag:

Wel:
Alle draagbare kleding en schoenen; T-shirts, overhemden, broeken, truien, jurken, rokken, blouses, jassen, jacks, sportkleding, hoeden, petten, mutsen, shawls, schoenen, laarzen, gympen, sandalen, riemen enz.

Niet:
Gescheurde of anderszins kapotte kleding, natte of vervuilde kleding of kapotte schoenen en laarzen. Alle soorten afval.

Een vereniging zoals Eendracht kan niet voorbestaan zonder haar vrijwilligers die, in welke vorm dan ook, een steentje bijdragen. Hierin zijn onze donateurs en sponsoren een zeer belangrijke factor. Met hun jaarlijkse bijdrage kan bijvoorbeeld het verenigingsgebouw onderhouden worden waar wij iedere donderdagavond repeteren. Daarnaast wordt er vanuit de vereniging zelf veel ondernomen een extra bijdrage te ontvangen; de oudpapieracties, de inzameling van kleding, de Vriendenloterij en SponsorKliks maken hier deel van uit.

Met deze tal van mogelijkheden kunt ook u Eendracht steunen, zodat wij kunnen blijven repeteren en concerten gratis toegankelijk kunnen houden voor alle geïnteresseerden.

Iedere tweede zaterdag van de maand haalt een negental vrijwilligers van de vereniging oud papier op in Schaarsbergen en de Hoogkamp (Arnhem-Noord). Dit zijn de ophaaldata van 2019:
13 januari
10 februari
10 maart
14 april
12 mei
9 juni
14 juli
11 augustus
8 september
13 oktober
10 november
8 december